Uit eigen regio - van dichtbij, dus lekker vers

Ecoville werkt nauw samen met biologische boeren en tuinders uit de buurt om alle producten kraakvers bij de klant te krijgen. Met sommige boeren overleggen wij over teelt-plannen, zodat vraag en aanbod mooi op elkaar aansluiten. En samen kiezen we voor de teelt van bijzondere gewassen. Zo ontstaat er ook in biologisch een avontuurlijk aanbod met exclusieve producten.

 

Een korte kennismaking:

Joost van den Oetelaar

Sugar-Snaps
Van Joost van den Oetelaar, Joost is het voorbeeld van de nieuwe generatie akkerbouwers in nederland Joost teelt voor Ecoville voornamelijk peulvruchten waaronder kapucijners peultjes en Sugar snaps. sugar snaps zijn Heerlijke malse zoetige peulen met kleine erwtjes erin die in zijn geheel gegeten kunnen worden, waardoor je ook van de groenige smaak van de peul kunt genieten.
Elenbaas Zeegroenten

Zeegroenten – daar gaat een wereld van smaak en smaakstructuur achter schuil. Hans Elenbaas is de man achter de

 
Frank de Koning

Nautilus Organic teler Frank de Koning teelt de lekkerste tomatenrassen van over de hele wereld én supersmakelijke aardbeien, maar er is meer ..
De Kleine Hoeve

Onze hele speciale teelten? Die komen van De Kleine Hoeve in Breda. Regenboogwortelen, zeekool, puntarelle, tuinboontopjes..
Rabarberkwekerij Mies

Rabarber? Daar weet Alex Mies alles van. Hij teelt al tien jaar biologische rabarber op de vruchtbare Brabantse grond van..


Pagina 1 van 2 «StartVorige12VolgendeEinde»

Twitter